lauantai 3. marraskuuta 2012

..ja ihana pahoinvointi...

En haluaisi valittaa..Lapsi on suuri lahja ja pitää osaita iloita, mutta välillä en vain nyt pysty iloitsemaan, kun mulla on niiiiiin huono olla. (en ole kiittämätön, muistan kyllä joka päivä olla myös kiitollinen tästä pienestä ihmeestä, joka valitettavasti saa mut välillä myös raivarin partaalle! :) )

Miten voikin olla tällainen pahoinvointi. Nyt sellasen viikon ajan on ollut joka päivä (eikä vain aamusta vaan oikeesti koko päivän) järkyttävän huono olo. Aamu alkaa sillä, että toikkaroin sängystä keittiöön. Sananmukaisesti toikkaroin, kun heikottaa ja tuntuu, etten millään pääse keittiöön asti. Pakko ois syödä jotain!... Olen kuitenkin oppinut olemaan avaamatta jääkaappin ovea, sillä se haju karkoittaa vihon viimeisenkin ruokahalun. (ja meidän jääkaappi ei haise siitä syystä, että ois likainen, vaan tämän tyttelin raskausnenä vain ei tällä hetkellä kestä mitään. M:n pitää mennä eri huoneeseen syömään meetwurstia, koska se haju on niiiiin etova!!) 

Päästyäni keittiöön asti nappaan mandariinin ja survon sen suuhuni.. Se helpottaa vähän... Saan raahattua itseni sohvalle ja siinä makaan liikkumatta seuraavat tunnit ;) Suurin piirtein tunti mandariinin jälkeen tulee olo, että vois vähän syödä. Tuo hetki täytyy samantien hyödyntää tai muuten tulee järkky olo. Ainut mikä oikeestaan menee alas on näkkäri, voilla ja juustolla. Sitä sitten syömään... Jossain vaiheessa päivää pakotan itseni ekaks parvekkeelle istumaan, sillä raikas ilma helpottaa vähän ja se tuoman paremman olon avulla raahaan itseni kuntosalille. Se helpottaa kunnolla.  En tiedä, mikä tuossa kuntoilussa auttaa, mutta iloitsen siitä hetkestä kuntosalilla, kun huomaan, että nyt alkaa helpottamaan. Kuntosalilla mä pääsääntöisesti joko juoksen tunnin juoksumatolla (noin 10 km) tai sitten poljen tunnin kuntopyörää, riippuen vähän energiatasosta!

Kuntoilun jälkeen on hetken todella hyvä olo.Ei tietoakaan pahoinvoinnista, voin syödä jne. kunnes sitten taas iltaa kohti palataan lähtöruutun. Illat meneekin sitten taas sohvalla maatessa ja mandariinejä hotkiessa! :D 

Noin on mun viimeiset lomapäivät vietetty tai melkeinpä  voi sanoa, että koko loma. Ottaa pannuun, mutta minkäs teet. En pysty kauaa istumaan edes koneella, kun jotenkin tää kuvaruutukin saa mut voimaan pahoin...Voi elämä! Joten jos musta ei mitään, kuulu, niin tiedätte mistä johtuu! :D Onko jollain samanmoisia kokemuksia ja kenties hyviä vinkkejä?!? Tiedän ja olen myös itse huomannut, että kun syö vähän  väliä pikkaisen jotain niin se helpottaa (ei aina tosin), raitis ilma ja kuntoilu... Mikä vielä vois auttaa???

Tällä hetkellä en osaa kuvitellakaan, että maanantaina tarvisi mennä taas töihin. Miten ihmeessä mä selviän ilman mun sohvaa ja loppumatonta mandariini varastoa? :) Niin ja mun työkaverit/pomo ei edes tiedä mun olevan raskaana, joten pitäis olla hyvin normaalisti... oijoi...katotaan miten neidin käy! :) Toisaalta toivon, että kun olen liikkeessä koko päivän niin ei tule niin pahaa oloa; käydään lasten kanssa pihalla ja muutenkin ...pitää vain muistaa syödä vähän väliä jotain! 

Ei oo enää kauaa siihen ultraan (13.11) ja jos siellä on kaikki okey, niin sitten pikkuhiljaa voin kertoa töissäkin. Mutta nyt täytyy vain mennä päivä kerrallaan eteenpäin, odottaa ja toivoa. 

Tänään me ajateltiin M:n kanssa viettää mukava päivä kahdestaan shoppailen ja keskustassa kuljeskellen.. oih.. Jospa vaikka ois sellanen olo, että vois mennä ulos syömään... Se vasta oiskin jotain! :) Taidanpa siis lähteä suihkuun ja laittamaan itseäni nätiksi!

oikein ihanaa viikonloppua kaikille, voikaa hyvin! :) 

3 kommenttia:

 1. Voi, yritä jaksaa, ajan kanssa se kyllä helpottaa. Mulla oli ihan samanlaista. Muistan, että kylmät ruoat aina helpotti olo, mm mehujäätikku :D
  Mulla tais kestää pahoinvointi pitkälti yli 12. viikolle, toivottavasti pääset helpommalla :) nyt vaan lepoa ja säännöllisiä välipaloja sekä raikasta ilmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta, tuntuu hyvältä kuulla, että jollain on ollut samanlaisia olotiloja, että kaiken pitäisi siis olla ihan "normaalia"! :) joo mehujään ja pehmiksen oon todennut hyväksi! :) Todellikin ihanaa ois, jos ei nyt ihan loputtomiin kestäis...

   Mukavaa viikonloppua sinulle! :)

   Poista
 2. Toivottavasti pahat olot helpottaa pian! Tsemppiä!

  VastaaPoista