lauantai 12. tammikuuta 2013

Liikkeitä odotellessa...

Ensimmäinen täysi viikko töissä takana ja täytyy myöntää, että kyllä se vaan on välillä hiukan raskasta! Ihanasti ovat kaikki työkaverit auttaneet ja ymmärtäneet mun pikkuista "kykenettömyyttä", ilman heitä ei kyllä onnistuisi mitenkään! Lapset käyttävät hyödykseen sitä, etten voi nostaa ja kantaa... Ne on vaan niin ovelia ja älykkäitä. Yksi 2 vuotias juoksee pakoon ja mun saadessa hänet kiinni hän heittäytyy selälleen lattialle, joka ikinen kerta ja vain mun kohdalla... Senkin pieni paviaani!! Mitäs mä siinä voin tehdä..en oikein mitään! Täytyy vaan maanitella häntä nousemaan ylös tai jättää siihen makaamaan! :) 

Mutta on kyllä niin ihana olla töissä, nautin joka hetkestä (melkein)! :D Sitten huomaa kyllä töitten jälkeen, että ei pysty enää tekemään yhtään mitään. Illat vietetään siis visusti vaaka-asennossa sohvalla, syöden! (eilenkin M haki meille hampparit...) :) Tunnen itseni niin laiskaksi, mutta ei voi mitään. Luulenpa, että se lepo töiden jälkeen on mun keholle ja sille pikkuiselle nyt kaikkein parasta! 

Maha kasvaa, paino nousee (kauhistuttavasti!!!) ja tuntemukset vatsanseudulla lisääntyvät. Kohdun kasvun tunnistan...(navassa sellainen kiskova pieni kipu). Viime kerralla lääkärissä kohtu oli kasvanut melkein napaan asti ja nyt huomaan selkeästi sen kivun siirtyvän jo navan yläpuolelle! Tuntiessani noita kohdunkasvukipuja olen aina jotenkin helpottunut...vähintäänkin siellä kasvaa vielä jotain! Muutoin kun noista kaikista nuista tuntemuksista ei aina tiedä...  Toivon ja luulen niiden olevan aivan normaaleja raskausoireita, mutta sitten epätoivon hetkellä iskee pelko, että kaikki ei olekaan kunnossa! Odottelen siis jo malttamattomana 25.1. jolloin on seuraava lääkäriaika. 

Päivittäin yritän tarkkailla, joko tunnen sen pienen olennon liikkeitä, mutta vielä en ole mitään erityistä tuntenut (ainakaan varmaksi). Kerran M:n jutellessa mahalle tunsin kummaa kutinaa, mutta en osaa sanoa oliko se vain kutinaa vai olisiko se pieni siellä viestittänyt jotain takaisin! :) Liikkeitä siis odotellessa! :)

Viikonloppu vietetään nyt erittäin rauhallisissa merkeissä; lepäillen ja kotona oleskellessa... Olen tainnut saada töistä jonkun ihanan flunssan, kun nenä vuotaa ja kurkku on kipeä. Sitä siis tässä parannellaan ja toivotaan ettei se kunnolla pääse iskemään! 

Toivottelen kaikille rentouttavaa viikonloppua, hyviä vointeja ja iloista mieltä! :D
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti