keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Masukuva 18+3

Aika poustata uusi masukuva! :) 

Tämä taitaa olla lauantaillta?!?
Tämä kuva on tältä aamulta
Mielestäni siinä pitäisi jo näkyä muutosta siihen, mitä aikaisemmin olin. En ikinä ole mikään laiheliini ollut, mutta mahan olin kyllä aika hyvin saanut pois ennen raskautta...
Mutta tänään sitten töissä yksi kolleega sanoi: "ei kyllä uskoisi, että sä jo niin pitkällä olet, kun kuitenkin ton masun suhteen olet vielä siinä vaiheessa, että se näyttää vielä siltä kuin olisi vain vähän lihonut!" 
... no sehän on mukava kuulla, näytän siis raskaanaolevan sijaan, hyvinsyöneeltä! Tuon kommentin haluaa varmasti jokainen raskaana oleva kuulla! :) Eli ois ihan kiva kuulla teidänkin kommentit... :) 

Mutta siis muuten kaikki hyvin. Jotenkin taidan olen vähän saamassa energiaani takaisin. Enää ei ihan joka ilta väsytä niin tautisesti, että nukahtaisin jo ennen kahdeksaa sohvalle (nyt saatan pysyä jo hereillä yhdeksään asti :) ) Töissäkin saan paljon aikaiseksi ja jotenkin se työnteko motivoikin! :) Tänään on hurjana koristeltu käytäviä tulevaa karnevaaliaikaa varten (josta kuvia ja kerrontaa sitten, kun se on ajankohtaista!)

Mutta nyt alkaa kello taas lähennellä yhdeksää ja nukkumatti kolkuttelee jo ovella, joten toivottelen hyvät yöt ja kauniit unet! :D

Perjantain lääkärikäyntiä odotellessa...

Voikaa hyvin! :)

1 kommentti: