maanantai 13. toukokuuta 2013

Kylpyläloma...

Lupasin kertoa meidän kylpyläreissusta paremmin ja tässä sitä nyt sitten olisi...

Synttärini tulivat ja menivät... Ne tulivat vietettyä erittäin rentoutuneena siellä neljän ja puolen tähden kylpylähotellissa! Saksassa harrastetaan erittäin paljon sellaisia Wellness-lomia, jossa matkustetaan luonnon keskelle rentoutumaan ja tekemään ei-mitään! Suomessa sitä pystyy hyvin tekemään mökeillä, mutta täällä ei sellaista mahdollisuutta niin usein valitettavasti ole!

Meidän kylpylähotelli sijaitsi Garmisch-Partenkirchenissä. Asusteltiin sellaisessa erittäin idyllisessä ja pienessä tuppukylässä, joka ihan selkeästi on rakennettu juuri kylpylä- ja luontolomia varten. Täytyy kyllä sanoa, että luonto ja maisemat olivat erittäin kauniit ja tarjosivat paljon vapaa-ajan mahdollisuuksia, kuten vaellusta, pyöräretkiä, juoksua luonnon helmassa ja paljon erittäin kauniita pieniä kahviloita. Valitettavasti tässä vaiheessa raskautta ei ihan niitä kaikkia mahdollisuuksia pääse enää hyödyntämään, mutta oli kyllä erittäin ihanaa! 

Maisema hotellin edestä..

Se  kylä, jossa hotellimme sijaitsi

aah.. vihdoinkin taas järven rannalla. Vesistöjä kaipaan kyllä Suomesta aika tavalla...

 
Yleisiä tiloja... Hotelli oli erittäin bayerilaistyylinen...kunnon etelä-Saksalainen...


Vietettiin vielä ihanaa kahdenkeskistä aikaa. Käveltiin sitä pientä järveä ympäri, juteltiin ja suunniteltiin tulevaa! Aletaan molemmat olemaan jo suhteellisen kärsimättömiä odottamaan, jotta vihdoin saadaan oma pieni käärömme syliin! :) Oli mukava jutella kunnolla, molemmat pääsi kertomaan, että miltä tuntuu, mitä pelkoa ja odotuksia mahdollisesti on sekä tietysti mietittiin, että miten me tullaan selviämään. Mä olen kyllä erittäin vakuuttunut siitä, että jotenkin tullaan varmasti selviämään. Meidän suurin vahvuus on varmasti se, että pystytään kaikesta avoimesti puhumaan!

Ensimmäisenä iltana meillä oli hotellilla vielä 4 ruokalajin kynttiläillallinen. Aaah..hyvää ruokaa, erinomainen tunnelma ja mikä parasta itse ei sen eteen tarvinut tehdä mitään muuta kuin tulla paikalle! :D 

Kynttiläillallisen Menü


Mun syntymäpäivä menikin sitten kokonaisuudessaan rentoutuen. Aamun aloitin mummojen kanssa vesijumpalla, täytyy kyllä todeta, että se oli erittäin seniorimainen! :D Mutta ihan hyvä mulle. Loistavan buffet-aamiaisen jälkeen jatkuikin päivä sitten hartiahieronnalla ja rentoutussaunoissa sekä -huoneissa maatessa. Ihan uskomattoman nopeasti sitä saa aikaa kulumaan ihan vain makaamalla. Salaatti- ja keittolounaan jälkeen jatkui rentoutuminen...  Mulla oli vuorossa kasvonaamiot ja mielikuvistusmatkailua. Olin tosin jo niin rentona, että nukahdin täydellisesti sen "matkailun" aikana, mutta tarkoituksena oli rentoutua, joten tavoite toteutui! :) Sitten vielä meillä oli M:n kanssa yhteinen maitokylpy hedelmätrinkeilläa ja kynttilöillä varustettuna! Oli ihanaa! 

Kaikkien juttujen jälkeen oli kyllä niin lötkö olo ettei tosikaan! Jo se pelkkä hissimatka omalle huoneelle tuntui maratonilta. Otettiinkin siinä pienet torkut ennen 4 ruokalajin illallista ja kyllä taas maistui hyvältä!

Karitsaa, nauhanuudeleita ja parsaa...


Kolmas päivä olikin sitten lyhyt, sillä oli kotimatkan aika. Mutta täytyy myöntää, että kaiken puolin synttärireissu oli menestys! Ihana irtiotto arjesta ja se oli todellakin meidän aikaa, mitä mikään ei päässyt häiritsemään! Suosittelen kaikille!

1 kommentti: