torstai 2. toukokuuta 2013

Lääkärin terveiset!

Tiistaina oli sitten se lääkäriaika ja otettiin puolen tunnin sydänkäyrä pikkuiselta! Tulokset koko reissusta olivat hyvät! Kaikki hyvin! Vauvan sydän tekee juuri sellaista työtä, kuin sen kuuluukin, synnytyskanava näyttää hyvältä ja muutenkin kaikki loistavasti! Lääkärin mukaan tämä vähän rauhallisemmin ottaminen on tuottanut tulosta ja se synnytyskanava on jopa taas vähän pidentynyt! Eli ei ne harjoitussupistukset ole päässeet tekemään tuhojaan, vaikka niin pelkäsinkin! Verenpaine on sama kuin aina tähän astikin (120/80), pissa on puhdasta ja paino nousee! Eihän siinä sitten lääkärillä ollut mitään valittamisen aihetta! :) Otettiin vielä normaalit verikokeet, joiden tuloksista kuulee sitten taas ensi kerralla eli kahden viikon päästä! 

Turhaan olin siis taas stressannut ja pelännyt! Onneksi! Toivottavasti lääkäri sitten taas ensi kerralla ultrailee ja tarkastelee lapsen kokoa, että tietää sitten vähän, mihin tässä olisi varauduttava! Mutta sen näkee sitten kahden viikon kuluttua! Nyt ohje näille tuleville kahdelle viikolle on sama kuin edellisillekin; ottaa rennosti, välillä vähän lepäillen ja ennen kaikkea kehoa kuunnellen! :) 

Me ollaankin lähdössä "kuuntelemaan kehoa" 3 päiväksi Wellness-kylpylälomalle! M on varannut meille 3 päivää (toivottavasti) ihanasta kylpylähotellista, jossa meillä on muutamia hoitoja ja herkkuja tarjolla. Ostamme reissun ns. molemmat toisillemme syntymäpäivälahjaksi. Viime vuonnakin M järjesti mun synttäreiden aikaan meille pienen lomareissun, jonka maksoimme kyllä yhdessä, mutta hän sai täysin vapaat kädet kohteen valitsemiseen ja muuhunkin suunnitteluun. Täytyy myöntää, että viime vuoden reissumme oli erittäin onnistunut, vaikka vähän jännitinkin, että mitä se M nyt oikein mahtaa varata, kun mä en ole sille järkenä ;)... Mutta hyvinhän mies suoriutui ja siitä syystä sai luvan yllättää mut tänä vuonnakin! 

Vähän tietoja mulle on jo sadellut matkamme kohteesta, sillä hänen piti tietysti varmistaa multa (ja mun piti varmistaa lääkäriltä), että mikä kaikki on vielä tässä vaiheessa raskautta mahdolliseta ja sallittua! Nyt tiedän sen, että meille on varattu 3 päivää lekottelua puolihoidolla, jossain suhteellisen keskellä luontoa! Sen lisäksi mulle pitäisi olla tulossa ainakin selkä-/ ja hartiahieronta sekä kasvohoito!!! aah! En malta enää odottaa! On ihana päästä valmiiden patojen ja pöytien ääreen, nauttimaan luonnosta ja rauhasta sekä tietysti toistemme seurasta! Voihan olla, että tämä on viimeinen loma vähään aikaan aivan kahdestaa (tai niin kahdestaan, kun raskaana ollessa voi olla!). Sunnuntaina siis lähdetään ja tiistaina tullaan takaisin! Ensi viikolla kerron sitten tarkemmin, että millaista oli! :) 

Tänään me mennään tutustumiskäynnille siihen päiväkotiin, josta meidän olisi tarkoitus saada noin 1,5 vuoden päästä paikka tälle pikkuiselle! Saksassa päiväkotipaikat pitää varata ja ilmoittaa lapsi "jonoon" jo erittäin hyvissä ajoin ja siitä syystä meillä on se tutustuminen ja ilmoittautuminen jo tänään! Tuntuu ihan hassulta,kun pikkuinen ei ole vielä edes syntynyt, niin mennä nyt ja ilmoittaa jo päiväkodin paikkavarauksiin, mutta parempi pelata varman päälle, ettei sitten vain tule ei-toivottuja yllätyksiä! Saa nähdä miltä päiväkoti vaikuttaa, ainakin sijainti on kotiimme nähden erittäin hyvä (varmaan noin 300 m). :) 

Nyt taidan noudattaa lääkärin ohjeita ja levähtää kirjan kanssa sohvalle "kuuntelemaan kehoa"! :D Mukavaa loppu viikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti