maanantai 27. toukokuuta 2013

Viimeinkin 37. viikko...

Mä niin toivon, että viimeistä täyttä viikkoa viedään! :D En enää malta odottaa, että saisimme pikkuisen syliimme ja mahan koko alkaa myös vähän häiritsemään arkea. Erittäin iloisin mielin ottaisin pikkuisen jo syliin ja näkisin se, mitä sisälläni olen tässä jo yhdeksän kuukauden ajan kantanut! Mutta valitettavasti sitä ei tiedä, millaisella aikataululla pikkuinen on päättänyt ulos tulla! 

Huomenna meillä on vihdoin taas lääkäriaika ja päästään ottamaan taas sydänkäyrää ja ultraa! Odotan erittäin suurella mielenkiinnolla, että mitä sillä lääkärillä on meille kerrottavana. Mä niin toivon, että synnytyskanava olisi huomattavasti lyhentynyt ja, että toiminta tuolla mahan sisällä alkaisi jo näyttämään siltä, että kauaa tässä ei enää tarvitsisi odotella! :) Niin ja tietysti lapsen koko kiinnostaa. Edellisellä kerralla lääkärin arvio oli, että yli neljä kiloista pikkuista oltaisi ulos odottamassa, suurella päänympäryksellä... Saa nähdä millaiset arviot tällä kerralla saadaan! Eniten mua jännittää se, että päättääkö lääkäri synnytyksen käynnistämisestä vai jäädäänkö odottamaan luonnollista ulostuloa. Mutta tästä kaikesta kerron sitten huomenna enemmän, kun olen taas sillä saralla vähän viisaampi! :) 

Nyt alkaa kaikki olla täällä suunnalla valmista lapsen tuloon. Se hoitopöytä/kaapisto saapui myös viime viikolla ja saatiin se vihdoinkin koottua huoneeseen. Nyt olenkin sitten viime viikon pessyt ja silittänyt erittäin monta koneellista pikkuisen vaatteita ja muita tekstiilejä. Silläkin saralla saatiin viimeiset rievut tänään laatikoihin, joten valmista tuli! :D Se, mitä vielä mahdollisesti puuttuu, on sellaista jota en nyt vielä etukäteen osaa sanoa tarvitsevani, joten katsellaan niitä sitten kun pikkuinen on ensin tullut maailmaan! :D


Tuon hoitopöydän päälle, vihreän raidan yläpuolelle tulee vielä valokuvalista..

Tuon kehdon paikka on meidän makuuhuoneessa, mutta on nyt säilytyksessä pikkuisen huoneessa hänen syntymäänsä asti! :D

Ovelta otettu kuva huoneesta...

Tässä tämä kauan odotettu hoitopöytä.. :D Olen kyllä edelleen erittäin tyytyväinen hankintaamme!:)


Nyt pääsinkin sitten vihdoin ja viimein pistämään kokonaisuudessaan lapsen huoneen kuvia. Tosin tähän samaan hengenvetoon pitää todeta, että hoitopöydän päälle tulee vielä sellainen valokuva-lista, johon tulee sitten (toivottavasti) kauniita raskaus- ja parikuvia. Lista on jo ostettuna, mutta odottelee porausta!:) 

M:n paras kaveri, lapsen tuleva kummisetä on erittäin hyvä valokuvauksessa ja hän oli viime viikonloppuna meillä ottamassa meistä ja mahasta kuvia. Hän lupasi vielä käsitellä niitä ja muuttaa myös musta-valkoisiksi.. Odotan tosi innolla, että näen lopputulokset! :D Me ei kumpikaan olla kovinkaan valokuvauksellisia, mutta toivottavasti F on saanut rajattua ja muokattua jopa meidän kuvista julkaisukelpoisia! ;)  

Tänään olen sitten vielä leiponut hyvän määrän pullia, joista tällä kertaa pistän varmasti osan pakasteeseen pahan päivän ja vieraiden varalle. :) Eli se valitus saamattomuudesta viime viikolla on nyt kuitattu! :) Nyt voinkin sitten hyvällä omallatunnolla lysähtää sohvalle katselemaan telkkaria ja syömään pullia! :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti