keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Kuuma!!!

Tänne on iskenyt joku himputin Arfikka-kuumuus ja siltä kyllä tuntuukin! Ei todella saisi valittaa, kun koko toukokuu oli niin sateista ja viileää, mutta nyt ei tarttis kyllä enää yhtään lämmetä. Täällä vedellään mukavilla +40 asteen helteillä. Tää alkaa oikeesti koettelemaan elimistöä aika kivasti. Näin ihan viimeisillään raskaana olevalle oleminen, nukkuminen ja oikeastaan ihan kaikki alkaa olemaan suhteellisen tuskallista.

Mitään ei voi tehdä ilman, että sydän jyskyttää rinnassa niin että pelkään sen hyppäävän minä hetkenä tahansa ulos... Ikkunoita tai ovia ei voi aukaista, kun sisään tulee (oikeasti) polttavaa ilmaa! Aamulla jo ennen kahdeksaa on +30 astetta, joten edes aamulla aikaisin voi tuulettamisen unohtaa! Täällä mä siis istun neljän seinän sisällä, kaikki sälekaihtimet alas vedettynä pimeässä ja hikoilen! Jo pelkkä jalan liikuttaminen saa hikikarpalot nousemaan otsalle... Joo ja kuinka usein käynkään päivän aikana viileässä suihkussa, niin pitkälle en osaa edes laskea! :) Eilen täytin iltasella kylpyammeen viileällä vedellä ja tunnin verran makoilin siellä... Aah... :) 

Mutta kyllä tästäkin selvitään. Tänään pitäisi olla se kuumuuden huippu eli varmasti mennään yli +40 asteen, mutta huomenna pitäisi sitten jo vähän helpottaa, kun tulee ukkonen. Täällä käy aina näin kesällä, että kun on kuuma, niin se kuumuus seisoo täällä kuopassa parin päivän ajan ja sitten ukkostaa! Valitettavasti se ukkonen ei aina tuo mukanaan sadetta vaan hyvin usein vieläkin kuumempaa ja jännittyneempää ilmaa! Tällä kerralla se kuitenkin (ainakin toistaiseksi) vielä lupaa, että huomenna sataisi edes vähän! 

Ukkosta odotan muustakin syystä... Kätilöt ja tutustumiskerralla sairaalassa lääkäri meinasi, että kun ilmat tekevät tuollaisia ekstreemejä muutoksia tai kun ukkostaa, silloin syntyy myös tavallista enemmän lapsia! :) M:n pomo kertoikin, että heidän pikkuinen syntyi juuri ukonilmalla ja silloin oli synnytyssairaala hetkessä ammuttu täyteen. Ihmisiä joutui jo synnyttämään käytävällä, koska yht´äkkiä kaikki vauvat halusivat päästä yksiöstään ulos! :) Eli huomiselle odotetaan ukkosta ja synnytystä...saa nähdä mitä todellisuudessa tapahtuu! 

Hikoilemisen ja tuskastumisen ohella täällä ei oikein tapahdu mitään! Ei ole ollut mitään suurempia supistuksia, jomotuksia, ripulia, ei siis mitään, mikä viittaisi mahdollisesti lähestyvään synnytykseen! :( Mutta eihän sitä ikinä tiedä, se voi tulla ihan puun takaakin! Sitä siis toivotaan! :) Toivoa ei saa menettää! :) 

Nyt alan leipomaan pizzataikinaa, jotta saisi ajan vähän kulumaan! Erittäin mukavaa keskiviikkoa kaikille! :D

1 kommentti:

  1. Tsemppiä viimeisiin hetkiin. <3 Koita jaksaa. Ajatuksissani oot!

    VastaaPoista