maanantai 17. kesäkuuta 2013

Voihan kökkö...Tilanne rauhottunut....

Eilen aamulla olin vielä niin innoissani siitä, että mahdollisesti pikkuinen olisi päättänyt vihdoinkin tulla lähipäivien aikana ulos... Siksi olinkin eilen erityisen ahkera, siivottiin, käytiin kävelyllä, lakkasin kynnet kauniiksi ja odotin... Mutta mitään ei tapahtunut! Jopa ne menkkajomotukset häipyivät sinne mistä olivat tulleetkin! :( Taas mennään siis uutta päivää ja viikkoa kohden! 

Eilinen päivä meni siis tuntemusten suhteen erittäin rauhallisesti. Musta tuntuu, että pikkuinen liikkui eilen vähän tavallista vähemmän, mutta se voi tietysti johtua myös siitä, että mä olin suhteellisen paljon liikenteessä enkä välttämättä niin keskittynyt siihen, mitä toinen siellä mahassa tekee. Viime yön sain nukuttua paremmin vielä paremmin kuin taas vähään aikaan. Kerran heräsin siihen, että oli menkkajomotuksia, mutta nekin häipyivät suhteellisen nopeasti! 

Täksi viikoksi tänne on luvattu yli +35 astetta ja voin kertoa, että alkaa olemaan kuuma! Täällä se kuumuus on vielä vähän erilaista kuin Suomessa, kun tuuli ei pääse kunnolla tuivertamaan ja tämä kaupunki kun on niin sanotusti montussa! Saa nähdä mitä tästä tulee, varmasti suhteellisen hiostavia päiviä, ellei tuo pikkuinen nyt tosiaan ole vielä tulossa ulos! Eilen kävelyllä mun sormet turposivat niin paksuksi, että hädin tuskin sain niitä kävelyn jälkeen koukistettua ja kipeää teki! Tänään taidan pysytellä niin paljon kuin mahdollista sisätiloissa, ettei turhia lähde testailemaan omaa kestävyyttä! Pieni ulostautuminen mun on joka tapauksessa tehtävä, sillä meillä on tänään sen päiväkodin tutustumiskäynti! Jotain hyvää siis siinä, että pikkuinen on vielä sisällä, ainakin pääsen itse sinne katselemaan paikkoja ja kuulemaan faktoja! :) Sen jälkeen voitaisiinkin mun puolesta aloitteleen synnyttämistä! :)

Jos en muuta tälle päivälle keksi, niin vaatekaappia voisi järjestellä ja vähän leipoa, että M sais viedä töihin synttärilahja kiitos leivonnaisia, niillä kun on sellainen tapa, että ensin lahjotaan ja sankari tuo sitten myöhemmin jotain kiitokseksi! En vain oikein tiedä että mitä sitä sitten tekis... M sanoi että korvapuusteja, mutta mun tekis mieli tehdä jotain muuta vaihteeksi... No katsotaan mihin tässä vielä tän päivän aikana ryhdytään! 

Erittäin mukavaa viikon alkua kaikille! Peukut edelleen pystyssä, että pikkuinen päättäisi ulostautua yksiöstään! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti