keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Vihdoinkin kesä...

Päivät vähenevät hitaasti mutta varmasti. Vauvan täysiaikaisuuden rajapyykki on jo saavutettu ja nyt vois todenteolla pikkuinen tulla jo ulos! :D Valitettavasti sen suuntaisia tuntemuksia on suhteellisen vähän... Harjoitussupistuksia tulee silloin tällöin, mutta ei mitään mikä sattuisi, joten eiköhän se vain tarkoita, että pikkuisella on suunta alaspäin, muttei valitettavasti vielä ulospäin! :) Oikean puolen nivustaipeessa tuntuu kanssa välillä pientä kipua, liekö ne sitten niitä liitoskipuja tai jotain muuta saman suuntaista, muttei nekään ole mitään hirmu kipeitä. 

Oikeastaan en voi ollenkaan valittaa. Mulla menee täällä oikein hyvin; ei vaivoja, saan nukuttua ja liikuttua. Ainoastaan aika kuluu välillä todella hitaasti...Tuohon saattaa kyllä nyt tulla muutos, kun vihdoin täälläkin paistaa aurinko ja on hellettä!!! Nyt voin monen viikon sisällä olon jälkeen mennä taas ulos, nauttia ihanasta auringonpaisteesta ja kesästä! Täällä on tosiaan tullut viimeiset viikot vettä ihan solkenaa, niin kuin saatatte olla uutisista kuulleet. Täällä kaikki joet tulvii ja ihmisiä pitää evakuoida kodeistaan veden tulvimisen vuoksi.. Ei ollenkaan kiva. Tämä toukokuu oli kyllä täällä suunnalla ilmojen suhteen erittäin masentava, mutta toivotaan nyt että suunta on parempi ja saataisiin huonon toukokuun jälkeen loistava kesä! Niin ja toisaalta pitää kyllä olla ihan onnellinen, että tuo ilma oli noin kauan viileää, mun oleminen oli erittäin helppoa, eikä tarvinut helteissä tuskastella! :) Nyt voikin sitten toivoa, että nämä helteet saisi pikkuisen tuntemaan olonsa tuolla vatsassa tukalaksi ja haluaisi ulos! ;) 

Nyt on kaikki viimeisimmätkin jutut täällä tehtyinä. Eilen illalla koottiin vaunut ja autoistuin valmiiksi odottamaan. M huristeli vaunujen kanssa pitkin meidän olohuonetta, taitaa hänelläkin jo malttavaisuus loppua! :) Suloista! :) 

Sen mitä näillä vaunuilla olen olohuoneessa hurjastellut, ei voi muuta todeta kuin, että ovatpa helppo kääntää ja ohjata!!

Vauveli sieltä vielä puuttuisi! :) 

Autoistuin saatiin ilmaiseksi M:n äitipuolelta, jolla on itsellä 6-vuotias tytär, jonka tavaroita sattui vielä olemaan tallessa...


Eilen kävinkin sitten aikani kuluksi vierailemassa työpaikallani. Oli niin kiva nähdä ja jutella työkavereitten kanssa ja mikä parasta nähdä mun pikkuisia lapsiani. Kyllä ne vain vielä onneksi mut muistivat, vaikkakin vähän ujostutti! :) Viihdyin niin hyvin, etten ollenkaan huomannut ajankulua ja nälkää. Illalla sitten vasta kuuden aikoihin saavuin sudennälkäisenä ja väsyneenä kotiin. Jotenkin tuntui, että enhän mä siellä päiväkodilla niin paljoa mitään tehnyt, mutta kyllä se vain vei kaikki voimat! Heti syönnin jälkeen nukahdin sohvalle, josta M mut sitten ysin aikoihin herätti! :) 

Tänään olenkin suuntaamassa entisen työkaverini luokse juoruilemaan. Hänellä on 5 kuukautta vanha tytär, saa nähdä millaisia viime hetken vinkkejä sieltä saan! :) Ihanaa vaihtelua, kun on vähän jotain tekemistä. 

Huomenna meillä onkin sitten tapaaminen sen virastotädin kanssa huoltajuudesta!  Isyys on jo tunnustettu, mutta eihän tämä olisi Saksa eikä mikään, jos ei asioista olisi tehty vielä vähän mutkikkaampia ja siitä syystä pitää huoltajuuden vuoksi mennä vielä toiseen paikkaan juttelemaan eri tädin kanssa! :) Mä haluan ehdottomasti, että M:llä on myös lapsen huoltajuus jo ennen synnytystä. Jos vaikka jotain sattuisi, niin hän saisi pitää lapsen ja muutenkin, jos pitää tehdä nopeasti jotain päätöksiä, että hänelläkin on päätäntävalta! Parempi on hoitaa pois päiväjärjestyksestä kaikki asiat, jotka vain ennen lapsen syntymää voi hoitaa, ettei sitten pikkuisen kanssa tarvitse lähteä virastoihin istumaan ja hikoilemaan! Tämä taitaakin sitten tältä erää olla viimeinen asia, joka on ennen synnytystä vielä To Do-listallamme.

Nyt painun nauttimaan hyvästä seurasta ja auringonpaisteesta erittäin iloisin mielin! Voikaa hyvin! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti