sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Kipeeksihän sitä sitten tultiin...

Että  silleen... Eilinen juoksu lenkki meni ihan hyvin! Halusin testata, miltä tuntuisi juosta vähän pidempi matka... 16 km meni ihan ok, 1h 20 min, mutta jotenkin se juoksemisen riemu puuttui. Voi tietty olla, että jotain pientä bakteerin/viruksen tynkää oli jo eilen kropassa ja siksi se ei tuntunut luistavan ihan niin hyvin, kuin olisi toivonut! Mutta joka tapauksessa tuli tehtyä ja jotenkin tällä hetkellä olen hyvin vakuuttunut siitä, että teinpä sen raskaustestin tuossa viikolla tai en, niin se ensi sunnuntainen puolikasmaratoni saa nyt jäädä! Annan itselleni vielä pari päivää armonaikaa miettiä ja sitten peruutan sen! 
 
Mutta joo, sitten viime yönä heräsin siihen, että vatsa kramppailee (koko vatsa, alhaalta ylös asti) ja on todella etova olo. Pari tuntia vietin vessan lattialla odottaen, josko jotain tulis uloskin, mutta eipä tullut... Tuntuu hieman erikoiselta vatsataudilta ja siitä syystä tietysti se pieni vauvaintoilija minussa alkoi heti mietiskelemään, mitä muuta tämä voisi olla kuin ihan perinteinen vatsatauti. Mieleeni juolahti (tiedän tämä on todella kaukaa haettu, mutta kuitenkin), että mulla on tasan viikko nyt ovulaatiosta ja viikko sitten sunnuntaina heilutimme peittoa ovulaation kunniaksi :)... Joten voisikohan nämä olla myös jonkin sorttisia kiinnittymiskipuja??? Jos mulla ois vain alavatsa kipeä, niin ehkä sitten ennemmin, mutta kun tosiasiassa koko vatsa kramppailee, niin ehkä kuitenkin pysytään siinä perinteisen vatsataudin piirissä! :( harmi kyllä! 

Muutoin täällä on vietetty erittäin rauhallista viikonloppua, vauvablogeja lueskellessa. On todella mielenkiintoista lukea, miten monen ihmisen kanssa huomaa pyörittelevänsä samoja ajatuksia! :D Ihanaa tuntematonta yhteenkuuluvuuden tunnetta! Olen todella kiitollinen noista ihmisistä, jotka jaksavat jakaa kokemuksiaan, se helpottaa ja tekee omasta haaveiden tavoittelusta jotenkin vielä mielekkäämpää! :) Kiitos!

Nyt taidan painua takaisin vaakatasoon parantelemaan vatsaani... Saa nähdä pääseekö tässä huomenna töihin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti