torstai 25. lokakuuta 2012

Loma, loma, loma... ja ikeakalusteiden kasausta!

AAh... 1,5 viikon mittainen loma alkanut. Tämä loma sattui kyllä niin passeliin ajankohtaan, ei olisi voinut paremmin edes suunnitella! :D Maanantain ja tiistain sai kyllä töissä painaa pitkää päivää ihan täysillä. Meillä oli vielä tiistai iltana vanhempainilta, joka venähti mukavasti ilta yhteentoista ja sitten piti vielä suunnitella työkaverin läksiäiskortti ja -lahjaa, sillä hän jää huomenna äitiyslomalle... Joten ei tietoakaan siitä, että olisi ollut sellainen kevyt liukuminen lomaan, vaan ihan rytinällä tultiin! Mutta ei voi valittaa, pääasia on, että työt tuli hoidettua ja nyt saa hyvällä omalla tunnolla nauttia! :) Sen kyllä meinaan tehdä. 

Mihinkään kauemmas ei ole tarkoitus lomailemaan lähteä, sillä poikaystävälläni, jota tästä eteenpäin nimeän M:nä, ei ole lomaa. Toisaalta ihan mukava, saanpahan ainakin olla rauhassa ja tehdä juuri niitä juttuja, joita itse haluan ja jotka sillä hetkellä hyvältä tuntuvat. Totta kai mulla on sellaisia kotitöitä, joita olen lykännyt jo pidemmän aikaa, jotka nyt olisi tarkoitus lomalla tehdä.. Mutta en jaksa ottaa niistä nyt mitään stressiä. Teen niin paljon kuin jaksan ja ehdin, loput saavat luvan odottaa parempaa ajankohtaa! 

Eilen me käytiin ikeassa ostamassa kylpyhuoneeseen uusi allaskaappi ja säilytyskaappi. Niitä olenkin tänään sitten ihan tuskalla nikkaroinut kasaan. 

Remontti-Reiska vauhdissa!


Mä olen kyllä oikeastaan aika taitava kokoamaan huonekaluja, mutta nyt kun en viitsisi mitään isompia yksin nostella, oli varsinkin isomman kaapin kokoaminen aikamoista taiteilemista.. mutta hienosti selvisin :) Nyt on hieman enemmän säilytys- ja koriste-esine tilaa, (jota M kutsuu pölynkerääjä tilaksi. Rakastan sitä, kun saa järjestellä tavaroita uusille paikoille ja kun jokin huone saa uuden ilmeen. Tältä näyttää kokoamani hyllyt meidän kylpyhuoneessa:


Jee... lisää pölyjä pyyhittäväksi! :D


Seuraavana ohjelmassa olisi juoksulenkki. Ulkona paistaa niin ihana syysaurinko, joka täällä vielä toistaseksi jopa hieman lämminttääkin. Ei täällä tosin nyt pärjää enää t-paidalla, kuten viime viikonloppuna, mutta kyllä tuolla on vähintään sellainen +15 astetta lämmintä. Mikään ei ole ihanampaa kuin juosta metsäpolku, joiden sivustoja koristaa värikäät puut, lehtiä on jo tippunut vähän maahan ja ilma on aurinkoinen, mutta happirikas ja vähän kirpsakka! AAh... Sitä lähden kohta tuolta pihalta hakemaan :D

Täytyy kyllä sanoa, että mä voin erittäin hyvin siihen nähden, että joka paikassa sanotaan, että pahoinvoinnit ja väsymys alkaisivat 6. viikolla. Mulla on nyt kuudes viikko menossa ja voin erinomaisesti. Oikeastaan ärsyttävin (ja oikeastaan melkein ainoa) vaiva, joka multa löytyy on ilmavaivat... :) Täytynee siis varmaankin olla ihan tyytyväinen :D

Voikaa hyvin! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti