maanantai 8. lokakuuta 2012

Maanantai päivä... kotosalla!

...eli en sitten "päässyt" tänään töihin. Eilinen päivä meni sitten kokonaan sohvalla maaten ja vessaan juosten. Nousihan sieltä sitten vielä vähän lämpöäkin iltaa kohden, jotta saatiin oikein ihanan oloinen coktail ja sai sunnuntain vapaa päivästä nautittua oikein täysin siemauksin...tai sitten ei!

Yöllä heräilin hiestä märkänä, olin kuin uitettu koira. Taisi elimistö todellakin kamppailla siellä tautia vastaan ja hyvin on sen tehnytkin. Aamulla tunsin oloni jo huomattavasti paremmaksi kuin eilen ja pitkään mietinkin, että mennäkö töihin vain ei. Ehdin jo käydä suihkussa ja kuivailla hiukseni, kunnes päätin vielä kysästä pomon mielipidettä (työskentelen pienten lasten kanssa, niin en halua tartuttaa ketään)! Pomon mielipide oli ehdoton: pysy kotona vähintään nyt vielä tämä päivä, kunnes kaikki ruoka ja juoma pysyvät varmasti sisällä. Ei siinä sitten mitään, jos pomo niin käskee. Mä sitten sujahdin takaisin yöpukuun ja vietän tätä maanantaita sitten kotosalla. Mä en ole oikeasti juuri ikinä poissa töistä. Tälle vuodelle tämä on nyt ensimmäinen ja toivottavasti viimeinen päivä ja siltikin kamppailen täällä huonon omantunnon kanssa. En yksinkertaisesti osaa olla poissa töistä ja varsinkaan nyt, kun tunnen oloni jo paljon paremmaksi. Olisin varmasti pystynyt olemaan töissä, mutta täytyy kyllä myöntää, että voimat ovat vähän vähissä ja maha möyrii vielä silloin tällöin... Joten ehkä tää nyt vain oli se ainoa oikea ratkaisu! :D

Uusi mielenkiintoinen viikkoa alkoi... Mielenkiintoiseksi sen tekee sunnuntaina alkavat menkat (tai siis silloin niiden ainakin pitäisi alkaa). Ensinnäkin, jos juoksen sunnuntaina sen puolikkaan maratonin, niin en kaipaa siihen mitään kuukautisia (side hiertää housuissa tai tampooni valuu/painaa)... Aah ihanaa! Toiseksi, en ylipäätänsäkään halua niiden kuukautisten alkavan, vaan toivoisin niin, että olisi jo ensimmäisellä kierrolla pillereiden lopettamisen jälkeen tärpännyt. Ja kolmanneksi, pelkään sitä kipua, mikä mahdollisesti kuukautisten mukana tulee, kun monen vuoden pillereiden jälkeen tulee ensimmäiset "luonnolliset" menkat! Pillereiden kanssa olin niin onnekas kuukautisten suhteen: ei kipuja, kesto max. 3päivää ja vuoto erittäin vähäistä. Katotaan miten muikkelin nyt sitten käy! Huh!

Tällä viikolla meillä on hyvän ystävän lapsen siunaamistilaisuus tai miksi sitä nyt virallisesti kutsutaan... Kyseessä ei ole varsinaisesti nimenantojuhla, lapsihan on jo 6 kk, vaan lapsi siunataan... ja sitten juhlitaan :D Ilolla odotan mitä lauantaipäivä tuo tullessaan... Jo siitäkin syystä on todella mielenkiintoista nähdä miten kaikki toimii, kun tilaisuus tulee, mitä ilmeisemmin olemaan 3 kielinen; saksa, englanti, suomi! Ja sitten sunnuntaina ois se puolikasmaratoni, jonka suhteen en oo vieläkään osannut tehdä lopullista päätöstä, suuntaan tai toiseen! Muutama päivä mulla tässä vielä on onneksi aikaa! :D

Kai tässä täytyy kokkailla vähän jotain tuolla kihlatulle, joka tulee tänään tauollaan kotiin syömään! :) Ah, kuinka ihana tyttöystävä olenkaan! ;) 

Loistavaa viikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti