sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Suuri ilo!

Niin se elämä vain tuo tullessaan iloja ja suruja ja nyt oli vuorossa ne iloiset uutiset! :D

Torstai aamuna (3 päivää ennen laskettua kuukautisten alkua) tein raskaustestin, jos siis tuli se haamuviiva. Mutta muuten kaikki raskausoireet oli oikeastaan kadonneet... Lauantai aamuna halusin kuitenkin vielä testata, mitä uusi digitaalinen testi näyttää, ennen kuin lähdemme juhlimaan kaverin vauvan "siunaamista"... Tiesin, että siellä viini virtaa ja laulu soi... joten ihan hyvä tarkistaa oma tilanne ennen!

Lauantai aamuna heräsin jo ennen seitsemään, lievästi sanottuna hermostuneena ja innostuneena. Vessaan oli päästävä, mutta samalla olisi myös tehtävä se testi, sillä oli vielä yksi päivää aikaa ennen kuin kuukautisten edes odotettiin alkavan...joten siis testi suositellaan tehtäväksi aamupissasta. Eihän siinä sitten muu auttanut, kuin herättää poikaystävää ja ilmoittaa, että nyt on mentävä vessaan! :D Vähän hän siinä kummissaan katteli ja mietti, että eihän me ennenkään olla toisillemme moista informoitu, mutta vähitellen hänellekin valkeni, mistä oikeasti oli kyse! 

Kädet täristen tein testiä, jonka olisi tarkoitus näyttää olenko raskaana vai en. Kyseessä oli digitaalinen testi, johon tulee teksti "schwanger" tai "nicht schwanger"... Täällä tietysti odotettiin tuota ensimmäistä "raskaana" tekstiä! :D Testissä luki, että tulos tulee 3 minuutin kuluessa. Mä olin jo asennoitunut negatiiviseen tulokseen, sillä ei ollut vielä menkkojen alkamispäivä ja siitä syystä ostanut jo toisenkin testin, jolla varmistaisin testi tuloksen parin päivän päästä. Mutta sieltähän pamahti alle minuutissa "raskaana" teksti! Onnen kyyneleet silmissä, testi kädessä täristen palasin takaisin makuuhuoneeseen, jossa poikaystäväni odotti testin tulosta! Hitsi! Me saadaan vauva! (toivottavasti! Ikinähän ei tiedä mitä käy tai onko sikiö oikeassa paikassa, oikein kiinnittynyt jne... mutta siitä oletuksesta ja toiveesta lähdetään, että me saadaan vauva! )

siinä se sitten oli.... schwanger=raskaana!

Siinä ei paljoa enää uni silmään tullut sen jälkeen, sen verran sekaisin uutisesta oltiin molemmat! Ihanaa! Toivottavasti kaikki menee hyvin ja oikeasti kesäkuussa päästään iloitsemaan omasta pienestä ihmeestä! 

Olihan siinä vaikea, jotenkin selväjärkisesti tehdä mitään päivän aikana, mutta pakkohan se oli. Uutisen selvittyä, oli pakko lähteä kuntosalille vähän juoksemaan juoksumatolle; miettimään maailman menoa ja päästelemään ylimääräisiä ulos! Juoksu kulki oikein hyvin. Tarkkailin, että saisin pidettyä sykkeen 150 alapuolella. Oon huomannut, että juoksumatolla juostessa se onnistuu paljon paremmin kuin, jos juoksen luonnossa. 11 km jälkeen oli pää jo selvempi ja pystyin valmistautumaan niihin ystäväni lapsen "siunaustilaisuuteen". 

Juhlat alkoivat jo yhdeltä ja kotiin raahauduin yhdeksän aikaan. Oli todella leppoisat kekkerit: Paljon skotteja ja englantilaisia sekä litroittain olutta! :D Lapsi tuli "kastettua" ja aikuiset kostuttivat kurkkuaan! :D Mullakin, melkein ainoana selvänä, oli oikein mukavaa! Sai jutustella monen uuden ja muutaman vanhankin tuttavuuden kanssa! Ihan oli heidän näköisensä juhla ja pikkuinen juhlakalu oli niin kiltti ja suloinen! :D

Tänään päivä onkin mennyt siivoillessa ja virkatessa. Virkkaan poikaystäväni äidille joululahjaksi vähän juhlavampaa kolmiohuovia sellaisesta suhteellisen ohkaisesta langasta.Saa nähdä kuinka valtaisa siitä on tulossa, tällä hetkellä vähän näyttäisi siltä, että pikkaisen liian leveää lähdin tekemään..

joululahja-projektini :)

Pullataikinakin on kohoamassa, että juoksulenkin jälkeen pääsee sitten herkuttelemaan :D Aahh.. Kaikin puolin siis ihana viikonloppu! 

Loistavaa sunnuntain jatkoa! <3

1 kommentti: